Skip to main content

erotisch hulpinstrumentHet erotisch hulpinstrument is een gepatenteerd idee van Chi-Wen Tsai uit Taiwan. Rond zijn vijftigste ging het niet zo goed met hem. Opgebrand in zijn drukke kantoorbaan stond hij in de slaapkamer niet helemaal meer zijn mannetje. Het leek zijn vrouw niet te deren. Maar hij werd onzekerder en wilde zijn vrouw iets geven als alternatief voor dagen dat het hem weer niet lukte.

Het duurde nog even, maar uiteindelijk ging Chi-Wen naar een winkel met seksbenodigdheden. Daar zag hij ze liggen, de vibrators. Zo’n genotsstaaf roteert eentonig en is beperkt in het effect van genot, constateerde hij. Dat moet beter kunnen. Met lege handen ging hij huiswaarts.

Thuis overlegde hij met zijn vrouw. Zij had helemaal geen interesse in seksapparaten. ‘Doe niet zo mal, Chi-Wen’, zei ze, ‘erotiek is het geheel van de liefdegevoelens, niet per se geslachtsgemeenschap’.

Erotisch hulpinstrument

Het idee voor een verbeterde vibrator kon Chi-Wen Tsai echter niet loslaten. En zo kwam hij tot het erotisch hulpinstrument. Een apparaat dat niet alleen 360° roteert en heen en weer beweegt. In de basiseenheid, de houder, bewegen bovendien rollende kralen. Die geven nog een extra impuls aan de genotsbeleving.

De motor bevindt zich vanzelfsprekend aan het uiteinde van dit erotisch hulpinstrument. Het is een krachtige motor die zorgt voor de draai- en de heen-en-weer -beweging. In feite bestaat het erotisch hulpinstrument uit een basis (een houder), een vibrator, een zendeenheid en een omschakelaar. En niet te vergetende rollende kralen.

Het erotische instrument

‘Je kunt niet spreken van het erotische instrument’, merkt Chi-Wen op. ‘Het instrument is zelf namelijk niet erotisch. Het is een erotisch hulpinstrument.’

‘En wat vond je vrouw ervan?’, vroegen we. Daar wilde Chi-Wen zich niet over uitlaten.

Het patent van het erotisch hulpinstrument

Het officiële patentdocument (nr. US6190307) (PDF)

De samenvatting in het patent

Het erotiek hulpinstrument omvat een basis, een vibrator, een zendeenheid en een omschakelaar. De basis heeft een tussengedeelte dat is voorzien van een laag rollende kralen onder het oppervlak. En de vibrator is aangebracht op een buitenoppervlak van een achtergedeelte. De zendeenheid is een container in de basis, bestaande uit een motor, een sleeptandwiel en stangensets, een schuifplaat, een interactief tandwiel en een interactief staaf. De basis of houder wordt 360° gedraaid en beweegt tegelijkertijd axiaal heen en weer door de twee tandwiel- en stangensets. Die sets worden geroteerd door de motor die wordt bestuurd door de omschakelaar. Daarbij wordt samengewerkt met het tandwiel, de stang en de schuifplaat. Bovendien rollen de kralen ook samen met de basis. Dat verhoogt de waarde van dit erotisch hulpinstrument en het te verwerven plezier.

Leave a Reply