Skip to main content
neukstoel

neukstoel

Alan Arnold Owen Cook heeft een waardeloos seksleven of heel weinig fantasie. Hij vond het nodig om een neukstoel te bedenken. Terwijl er genoeg boeken zijn om je seksfantasie te helpen, als dat nodig is.

De neukstoel

Maar goed Alan Cook leek zo’n stoel wel handig als variatie op dat ene andere standje dat hij kende, de missionarishouding. Hij was zelfs zo enthousiast over zijn idee dat hij er patent voor aanvroeg. Het kan immers zomaar gebeuren dat iemand met een even saai seksleven ook zo’n neukstoel bedenkt.

Terwijl er allerlei manieren zijn een leuk, spannend en/of romantisch seksleven te hebben, wil meneer Cook een stoel. Hij heeft waarschijnlijk nooit gehoord van een berenvel voor de open haard, een keukentafel, de trap naar de eerste verdieping, de televisie of de grond omringt met kaarsen etc, wanneer je eens wat anders wilt dan het bed.

Neukstoel alternatief

En wat te zeggen van het neukstoel alternatief. Zet eenvoudig een stoel met brede zitting tegen een muur. De zitting aan de muurzijde met desnoods met een kussentje in de rug. Zo’n alternatief kun je zelfs bedenken op het moment supreme, zonder de opwinding te onderbreken.

Het patent van de neukstoel

Het officiële patentdocument nr. GB2283412A) ( patent neukstoel (17 downloads) )

De samenvatting in het patent

De stoel omvat zitting, poot, een eerste rugleuning en een tweede rugleuning, waarbij de rugleuningen naar elkaar toe zijn gericht om de rug van een eerste gebruiker die op de zitting zit en de rug van een tweede gebruiker die schrijlings op de eerste gebruiker zit te ondersteunen. Aanpassingen van het basisontwerp zijn onder meer een aan de rugleuning bevestigd tafelblad, een kantelbare rugleuning, een getrapt zitvlak, een verwijderbare rugleuning en verstelbare scheiding tussen de rugleuningen.

De naamgeving en seksuele handeling

Vanzelfsprekend gebruikt Alan Arnold Owen Cook rond 1995 niet het woord neukstoel in zijn patent. Hij spreek netjes van ‘stoel voor coïtus’, oftewel een stoel voor geslachtsgemeenschap. Dat klinkt toch een beetje naar een seksuele handeling gericht op voortplanting. Terwijl zijn stoel meer in de categorie seksueel genot valt.

Het valt overigens op of mee dat Cook in het patent niet uitlegt hoe de seksuele handeling op de stoel moet worden uitgevoerd. Dat laat hij over aan de fantasie van de gebruiker. Nou Cook, het zijn er beslist meer dan de ene die jij in gedachten had.

Leave a Reply