Skip to main content

scrotum bedekkingZelf noemt Eduaor DeBerger het in 1995 een ‘countoured ulteriour pouch’. Ik noem het scrotum bekleding. Volgens DeBerger werkt deze bekleding niet alleen verwarmend voor de ‘ballen’, maar heeft het vooral een psychische functie.

De scrotum bekleding

Het idee is niet geheel nieuw. Van oudsher heeft de mannelijke psyche namelijk een bijzonder besef van de aan- of afwezigheid van uitgesproken mannelijke vorm in zijn schaamstreek. De klein geschapen man lijdt bescheiden bij de blikken die robuust uitgeruste mannen ten deel valt. Dankzij de scrotum bekleding kunnen zij volger DeBerger vol zelfvertrouwen door het leven.

DeBerger verwijst naar de codpiece (het braguette), die in de 16de eeuw de schaamstreek bedekte. Het was een teken van mannelijkheid. Later kreeg je gewatteerd ondergoed. Maar je hebt er niets aan als de broek uitgaat, of zoals de bedenker het formuleert ‘onder de douche’ of in de kleedkamer.

Het zijn ‘in het vlees’ situaties waar kleding afwezig is. De gebruiker heeft geen baat bij die achterhaalde scrotum bekleding als hij in zijn blootje staat en het meest kwetsbaar is. DeBerger ziet zijn uitvinding als een welkom alternatief. In een schelpachtige holte ligt het scrotum van de drager. Daarboven wordt de penis vrij gehouden.

Het patent van de scrotum bekleding

Het officiële patentdocument (nr. GB2301524A) ( patent scrotum (18 downloads) ).

De samenvatting in het patent

De Contoured Ulterior Pouch (CUP = voorgevormde buitenste zak) is een persoonlijk accessoire voor herenkleding. Het heeft dikke zachte, naar buiten gebogen wanden. Die bedekken en vergroten het scrotum en de testikels van de drager, zonder zijn penis op te sluiten. Het scrotum en de testikels blijven in de schelpachtige inwendige holle holte. Deze wordt gevormd door de naar buiten gebogen wanden en de penis blijft altijd vrij om normaal te functioneren. De rand sluit nauw rond de basis van de organen, waardoor de CUP los aan de drager wordt bevestigd. Terwijl geen ondersteuning zichtbaar is. De CUP kan worden vervaardigd met alle natuurlijke menselijke/mannelijke scrotumkenmerken, in gevoel en uiterlijk. Dit, aangevuld met die penis van de drager, vertroebelt visuele detectie en creëert een levensechte en robuustere mannelijke vorm.

Leave a Reply